Työkalu sanoittamaan erilaisia toimintatyylejä


Oletko koskaan miettinyt, miten oma tapasi toimia ja tyylisi viestiä asioista vaikuttavat organisaatiosi toimintaan ja muihin ihmisiin työpaikalla?

Yksi työkalu työyhteisön jäsenten erilaisten toimintatapojen havainnollistamiseen on Everything DiSC. DiSC-profiili kuvaa vuorovaikutustyylejä, sekä prioriteetteja, joihin johtaja tai esimies suuntaa voimavarojaan. DiSC:ia voi hyödyntää esimies- ja johtamistyön välineenä sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvissä hankkeissa.


Miten DiSC-analyysi toteutetaan?


Oston jälkeen saat sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa linkin analyysin tekemiseen. Kun olet tehnyt analyysin, sovitaan kanssasi aika henkilökohtaiseen palautekeskusteluun.


Maksaminen


Verkkokaupassamme voit maksaa valmennuksen luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksaminen tapahtuu verkkokaupassa, eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Maksaessasi Stripella, hyväksyt ehdot, jotka löydät täältä. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa.

HUOM! Käytäthän maksaessasi esim. Google Chrome -, Safari- tai Firefox-selaimia. Teachable-alusta ei toimi optimaalisesti Internet Explorer - tai Microsoft Edge -selaimilla.

Osta DiSC-analyysi